Bli en av oss

Redovisningskonsult till Dalicus

Om Dalicus

Dalicus är en redovisnings- och revisionsbyrå i Kristianstad. Vi befinner oss i en spännande utveckling och söker nu en redovisningskonsult som vill vara med på vår resa. Du kommer att vara en del i ett team som växer löpande och har en klar och tydlig tillväxtbild. Här finns möjligheten att från början vara med och utveckla sin tjänst.

Dalicus står för kvalitét och kunskap. Kunden ska alltid känna sig trygg med att vi levererar. För att ligga steget före och kunna ge det lilla extra ser vi alltid till att hålla oss uppdaterade både med relevant utbildning och annan kompetenshöjning. Våra kunder är främst små- och medelstora bolag från olika branscher vilket erbjuder möjligheten att arbeta brett och varierat. Vi arbetar i moderna system och har lagt det analoga arbetssättet på hyllan för längesen.

Dina arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna som redovisningskonsult ingår att självständigt sköta kundföretagens löpande redovisning. Du ska upprätta bokslut och årsredovisningar enligt K2 och K3 samt inkomstdeklarationer. Du förser kunden med löpande rapportering samt håller en nära kontakt och finns till hands för rådgivning och konsultation.

Vem är du?

Vi vill att du tycker om det du gör! Du uppskattar ordning i dina underlag och förstår värdet i att ge kunden vad den behöver för att tryggt kunna bedriva sin verksamhet och låta oss tänka på redovisningen.
För att göra jobbet är du högskoleekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör ha några års erfarenhet av liknande tjänst och du är van att arbeta i digitala system. Du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.
Som person är du självgående och får saker att hända utan pådrivning. Du har fokus framåt och ser alltid de bästa lösningarna, både för våra kunder och för Dalicus. Du är engagerad och seriös och vet att relationen till kunden är viktig för ett långsiktigt samarbete.

Om du är eller vill bli auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande. Det är även en fördel om du har erfarenhet av att arbeta på byrå. Det är meriterande om du har erfarenhet av Fortnox och Visma.

Vad kan vi göra för dig?

  • Ge dig utvecklingsmöjligheter
  • Erbjuda stimulerande arbetsuppgifter
  • Lägga upp en individuell utbildningsplan

Vår värdegrund består av Glädje, Ärlighet och Öppenhet.
Det står vi för! Alltid.

Intresserad?

Skicka in CV och personligt brev till jobb@dalicus.se

Sista ansökningsdag: 2022-09-30. Vi kallar till intervju löpande.

Har ni frågor kontakta:


My Sköld
my.skold@dalicus.se
072-200 19 98

Redovisning

Dalicus erbjuder ett brett utbud inom redovisning, allt från upprättande av årsredovisning till hjälp med bolagets hela ekonomifunktion.

Revision

Dalicus har auktoriserade revisorer som utför revision av bolagens räkenskaper och förvaltning men vi finns även här i rådgivningsrollen.

Rådgivning

Dalicus har stora erfarenhet som rådgivare inom olika delar i företaget. Prata med oss om du har frågor.