Bli en av oss

Marknadskommunikatör

Är du en positiv och glad människa som är en stjärna på marknadsföring? Följ med på vår bolagsresa tillsammans med oss på Dalicus!

Vi är en auktoriserad redovisnings- och revisionsbyrå belägna i hjärtat av Kristianstad. Vi erbjuder tjänster inom bland annat redovisning, löner, skatt, affärsjuridik, rådgivning och revision som vi utför i digitala plattformar. Sedan vår begynnelse i början av 2022 har vi fått en rivstart och söker nu någon att ansluta sig till vårt team.

Vi är måna om våra kunder och att leverera kvalité, vilket vi tillsammans hjälps åt att uppnå.
Dalicus är en digital byrå med familjär känsla som erbjuder möjligheter för utveckling.

Vi vill nu hitta dig som vill sköta vår marknadsföring och sociala kanaler för att tillsammans kunna växa, nå ut till fler kunder och öka vår synlighet på marknaden.

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av:

  • Marknadsföring/Kommunikation för att nå nya potentiella kunder
  • Ta hand om vår hemsida, bygga om och sökordsoptimera och underhålla
  • Ta fram en marknadsföringsstrategi
  • Ha hand om alla våra sociala kanaler
  • Organisera utbildning, event, konferenser, tjänsteresor
  • Assistera kollegor med praktiska/administrativa uppgifter vid behov

Vem är du?

Vi söker dig som har ett gott öga för det visuella och gillar att kommunicera i bild och skrift. Du kommer ansvara för att hjälpa oss driva på vår försäljning och fånga in nya kunder på olika sociala medier och digitala plattformar. Du ska vara strukturerad och kunna arbeta självständigt, i utbyte kommer du att få en stor frihet och vi kommer att lyssna på dig och dina kunskaper inom din expertis och ser gärna att du är driven och är trygg i din kompetens.

Vi ser gärna att du har:
– Goda kunskaper i svenska både i tal och i skrift

Vi önskar gärna att du skickar in en portfölj på tidigare utfört arbete eller projekt. Om du tror att du är rätt person att ansluta dig till oss, tveka inte att ansöka!

Vi tillämpar löpande urval och känner du att du är rätt person för tjänsten är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.


Sysselsättningsgrad: 50-75 %
Placeringsort: Kristianstad
Sista ansökningsdag: 23-01-31
Tillträde: Enligt överenskommelse

Maila in din ansökan till jobb@dalicus.se

Har ni frågor kontakta:


My Sköld
my.skold@dalicus.se
072-200 19 98Redovisning

Dalicus erbjuder ett brett utbud inom redovisning, allt från upprättande av årsredovisning till hjälp med bolagets hela ekonomifunktion.

Revision

Dalicus har auktoriserade revisorer som utför revision av bolagens räkenskaper och förvaltning men vi finns även här i rådgivningsrollen.

Rådgivning

Dalicus har stora erfarenhet som rådgivare inom olika delar i företaget. Prata med oss om du har frågor.